Sundsvalls simsällskap
Författarbild

Folkspels storsatsning JOYNA, start 3 april

Vår förening har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en
nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

Vad är JOYNA och hur säljs det?
Klicka här för att se en kort informationsfilm.

För dig som medlem:
Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom din unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta dig och din förening. Din uppgift blir följande:

  •  Registrera din webbshop under mars (instruktioner via mail).
  •  Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.
    Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

För min förening:
Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

FAQ
Mer information på www.folkspel.se/joyna

Detta är JOYNA:

  • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka)
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet. (Föreningen får 50 kr/månad per prenumeration)
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

Detta är Folkspel:
Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott

Dela nyheten