Sundsvalls simsällskap
Författarbild

Varmt välkomna!

Kevin och Sophie avslutade sina anställningar hos oss i somras för att gå vidare till Väsby simsällskap. De lämnar ett stort tomrum efter sig och saknas av både simmare och föräldrar. Vi önskar dem stort lycka till och hoppas på snart återseende!

Styrelsen har jobbat med ersättningsrekryteringar sedan i våras och nu kan vi presentera några glädjande nyheter!

Bella Engström har under våren ansvarat för simskolan tillsammans med Sophie och tar nu rollen fullt ut som simskoleansvarig från den 1 september. Bella har jobbat hos oss i flera år och för våra yngre simmare är Bella ett välkänt ansikte.

Som kansliansvarig och som tränare i de yngre träningsgrupperna har vi anställt Caroline Ytterström. Caroline, eller Carro, tillträdde sin nya tjänst 1 september och precis som Bella hon har jobbat länge i föreningen och ni är många som redan känner henne.

Caroline Ytterström och Bella Engström

Vi anställer en klubbchef!

Från och med den 12 december tillträder Annika Edin som klubbchef för Sundsvalls simsällskap. Annika kommer närmast från Sundsvalls kommun, men har en lång bakgrund inom simning både lokalt och hos Svenska simförbundet. Vi är jätteglada att Annika vill jobba med oss och fortsätta att utveckla vår verksamhet samt simningen i regionen.

Annika Edin

Vi önskar våra nyanställda varmt välkomna!

Styrelsen fortsätter med rekryteringsarbetet och hoppas kunna återkomma med fler spännande nyheter inom kort. Tills vi har nya tränare på plats så har vi sedan slutet på sommaren en fantastisk hjälp av Johan Sundqvist från Härnösand som leder träningen i Sumsim och Mästerskap. Utöver Johan har vi också stöttning av Hannah Newsham och Emma Wallin i de båda grupperna. Vi riktar ett stort tack till Johan, Hannah och Emma!

Dela nyheten